Skip to content

Mogelijkheden

Mijn diensten

Veel hogere opbrengst

Of het nu een goede-doelen-veiling is, een veiling van een club of vereniging, of een professionele veiling, als u mij inschakelt, valt de opbrengst altijd veel hoger uit! Hoe ik dat doe? Met een goed gevoel voor humor. Ik voel de mensen in de zaal goed aan, zorg voor het juiste tempo en creëer ruimte voor spektakel als de topstukken onder de hamer komen. Ik weet de mensen te enthousiasmeren en motiveren. Altijd met het doel voor ogen, een veiling moet een feestje zijn met een zo’n hoog mogelijke opbrengst. 

Goede doelen veilingen

Een mooie manier om een goed doel te steunen. Gegarandeerd een betrokken en sfeervolle bijeenkomst met een mooie opbrengst.

Verenigingsveiling

Leuke spullen inbrengen en kopen – zo helpen leden hun vereniging. Een gezellig evenement waar iedereen beter van wordt.

Commerciële veiling​

Een praktische én slimme oplossing voor ondernemingen die een nieuwe bestemming zoeken voor hun voorraden.

Samen iets moois steunen

Goede doelen veilingen

Nederlanders geven royaal aan goede doelen. Aan de deur, door regelmatig iets over te maken. Op een veiling doe je het echt samen, een goed doel steunen. Bovendien heb je, zeker met veilingmeester Nielsson, een heerlijke avond.

Nederland verenigingsland

Verenigingsveiling

Als je ziet wat leden van een vereniging voor elkaar krijgen – daar kan de overheid nog wat van leren. Samen zorgen de leden ervoor dat zij hun geliefde activiteit kunnen uitvoeren. En als je dan een veiling organiseert voor de clubkas, dan gaat het hard. Alles voor de club!

Lorem ipsum dolor sit amet

Commerciële veiling​

Als een onderneming het magazijn opruimt of haar activiteiten stopt, is een veiling een uitstekende manier om de voorraad tegen een goede prijs kwijt te raken. En als u 5 of 10 procent van de opbrengst doneert aan een goed doel, wint u ook nog de harten van de mensen die de veiling bezoeken.

Reacties van tevreden opdrachtgevers

Referenties

Er heerst tevredenheid alom. Ondanks de wat magere opkomst hebben wij met een leuk financieel resultaat kunnen afsluiten en, ook niet geheel onbelangrijk, hebben wij een leuke avond gehad. Met name jouw inbreng heeft daar zeer aan bijgedragen! Met humor en een goed gevoel voor de voorkeuren van het koperspubliek wist je de vaart erin te houden en is de veiling niet gaan stokken of vervelen. De ludiekere kavels waren inderdaad een leuke toevoeging. Onze secretaris had het niet meer tijdens het bieden op haar appeltaart! Erg fijn dat de iconen uiteindelijk voor zeer goede prijzen zijn verkocht, want dat verdienden deze. Voorzichtig kijken wij naar een mogelijk volgend moment....
Hans Zandvliet
Namens Rotary Amstelveen
Het is alweer bijna een week geleden dat we samen genoten hebben van een fantastische avond op het Carolus! Zonder jouw inspanningen hadden we ons ambitieuze doel echter nooit kunnen realiseren en daarom willen wij jou namens de Stichting Boost voor Joost bedanken voor al je inspanningen om dit mogelijk te maken!
Jurgen de Jong
Namens Stichting Boost voor Joost
Wat hebben we genoten van de avond, maar in het bijzonder van jouw talent als veilingmeester. Geweldig hoe je de gasten bespeelt en de uitwerking hiervan, dan gaat toch dat handje omhoog en is de prijs gestegen. Het was zeker een feestje! Nielsson bedankt voor de mooie avond we zijn je erg dankbaar.
Marloes Pieksma en Jacqueline Weel
Namens HSIS ‘Samenloop voor Hoop’
Het succes van een geslaagde veiling, is natuurlijk afhankelijk van de gulheid van de aanwezigen, de veilingstukken, de locatie... maar het allerbelangrijkste is toch wel de passie, het talent en enthousiasme van de veilingmeester. En laat jij hier nu allemaal over te beschikken! Misschien ben ik er nog een paar vergeten, excuses daarvoor. De geweldige uitkomst van de veiling voor het Bio Vakantieoord, daar heb jij absoluut aan bijgedragen. Nogmaals heel veel dank daarvoor!
Frans Wientjes
Directeur Bio Vakantieoord
Meesterlijk veilen

Interesse?

Vindt u het idee om een veilingmeester in te huren interessant, maar vraagt u zich af of de kosten tegen de opbrengsten opwegen? Dat doen ze! Op veilingen onder mijn leiding boekt u in een gezellige sfeer een hoger resultaat dan u voor mogelijk had gehouden. Ik voel aan wat mensen bereid zijn te bieden, weet wat een kavel waard is en zorg ervoor dat uw veiling een succes wordt. Bel of mail gerust als u meer wilt weten.