Soorten veilingen

Goede doelen of commerciële veiling?
Er bestaan twee soorten veilingen: goede doelen en commerciële veilingen. In beide takken heb ik ruimschoots mijn sporen verdiend en kan ik u helpen de maximale opbrengst te behalen. Want het inhuren van mij als professionele veilingmeester levert gegarandeerd veel meer rendement op dan iedere ander goedbedoeld initiatief in de vorm van een vrijwilliger, BN-er of hoogwaardigheidsbekleder.

Goede doelen veilingen
Onder goede doelen veilingen vallen sympathieke initiatieven door particulieren of studenten. Maar ook bedrijven die professionele business charity events organiseren. Dergelijke veilingen zijn altijd een feestje met als doel een zo hoog mogelijke opbrengst. Tijdens mijn optredens voor goede doelen overtreffen de opbrengsten steevast de verwachtingen.

Verenigingsveiling
Steeds meer m.n. sportverenigingen organiseren een veiling om de clubkas te spekken. Door meer bezuinigingen vanuit veelal de plaatselijke overheid kampen verenigingen met teruglopende subsidies. Ongelimiteerd de contributie verhogen is géén optie, dat zal ten kosten gaan van het ledental.
Een jaarlijks terugkerende veiling organiseren met tal van feestelijkheden is een welkomen aanvulling voor de penningmeester. Van een amateurclub tot betaald voetbalclubs w.o. Go Ahead Eagels, NEC, maar ook de op hoog niveau spelende hockeyclubs mag ik rekenen tot mijn vaste opdrachtgevers.
Enthousiast geworden, bel of mail gerust voor vrijblijvende informatie, ook als je géén gebruik maakt van mijn diensten als veilingmeester mag je bellen om je te laten informeren hoe je een geslaagd veiling evenement kunt organiseren


Referentie 43
"De afgelopen twee jaar was Nielsson Kooijman diverse keren voor ons van onschatbare waarde. Hij is voor ons een van de ankers van het benefietdiner." Jeroen Muller - stichting Events2cancer


  

Commerciële veiling:
Bij commerciële veilingen wordt de voorraad geveild i.v.m. opheffing, moet het magazijn van een bedrijf leeg of is er wegens andere redenen sprake van een opruimactie. Door een veiling te organiseren onderscheidt u zich van uw concurrenten, zeker als u aan deze 'uitverkoop' een goed doel koppelt, bijvoorbeeld doordat u 5 of 10 procent van de opbrengst doneert aan een liefdadigheidsinstelling. Ik kan u adviseren hoe dit aan te pakken om het maximale uit uw kavels te halen. Bent u geïnteresseerd in een leuke, spectaculaire veiling voor uw bedrijf of een goed doel, maak geheel vrijblijvend een afspraak. Ik kom graag bij u langs om alle mogelijkheden te bespreken. Wilt u meer over mij weten, kijk dan hier.
Bel of mail mij gerust voor meer informatie!


Referentie 42
"We hebben enorm genoten van de avond en waren onder de indruk van jou optreden.
Bij ons was de insteek om de oude voorraad te shiften om ruimte te creëren in het magazijn.
Dat is in ieder geval goed gelukt !

Met vriendelijke groeten, With best regards,

VAN OS MEDICAL B.V.
Commerciële veiling