Over Nielsson

Wie is Nielsson:
Vanuit Amstelveen reis ik door Nederland en België om op te treden als professioneel (goede doelen) veilingmeester.    
Sinds 2010 beklim ik ‘de bok’ om veilingen, serieus of ludiek, in goede banen te leiden. Door de jaren heen zijn dat honderden veilingen geweest veelal voor het goede doel, van kleine particuliere initiatieven tot optredens voor  grote goede doelen organisaties, waarmee ik inmiddels een paar miljoen euro bij elkaar gehamerd heb.
Met mijn vlotte presentatie en goede gevoel voor humor weet ik de mensen te motiveren en enthousiasmeren om royaal te bieden op de kavels welke ik in ‘in slag breng’.
Op veilingen waarbij ik de hamer hanteer weet ik keer op keer de verwachtingen van mijn opdrachtgevers te overtreffen.

Allerleukste baan:
Een veiling leiden zoals ik dat doe is topsport, ik sta niet stijf achter een katheder maar beweeg mij tussen de gasten spreek mensen aan, maak grappen en daag mensen uit. Ben telkens weer super gemotiveerd en maximaal alert. Altijd met maar één doel voor ogen, een veiling moet een feestje zijn zo’n hoogst mogelijk opbrengst. En telkens weer kom ik met een voldaan gevoel thuis van weer een succesvolle veiling."

Kavels
"In principe veil ik alles en je kunt het zo gek niet bedenken, of ik ben het als kavel tegen gekomen. Echter behoud mij als veilingmeester het recht voor om aanstootgevende kavels te weigeren!

Psychologisch spel
"Mijn specialiteit is dat ik het publiek ongelooflijk goed aanvoel. Veilen is eigenlijk een psychologisch spel. Je moet weten wanneer mensen elkaar willen overtroeven zonder dat ze het gevoel hebben uitgemolken te worden. Mijn professionaliteit, humor en mijn vrolijke inborst dragen daar zeker aan bij."

Bel of mail mij gerust voor meer informatie!

   Succes verzekerd omdat er regels zijn:


Veilingmeester Nielsson