Presentator huren:

Naast mijn specialisatie als (goede doelen) veilingmeester treed ik op als presentator/spreekstalmeester voor uiteenlopende evenementen van goede doelen events, gala’s, verenigingsavonden en bedrijfspresentaties.

De presentatie wordt geheel naar uw wensen ingevuld, zo kan een presentatie zakelijk en formeel aangepakt worden of kiest u liever voor een luchtige presentatie waarbij interactie met de gasten in de zaal voor de nodige dynamiek zal zorgen.

Of het nu gaat om een chique galadiner of een clubavond voor de vereniging ik pas mij aan, aan de wensen van mijn opdrachtgever, gekleed in smoking, tenue de ville of casual.

De juiste presentatie is een absolute meerwaarde voor uw evenement. Uiteraard is een uitgebreide briefing noodzakelijk en desgewenst schuif ik graag aan tijdens een overleg met de organisatoren van uw evenement.

De kunst van een juiste presentatie is: er te zijn wanneer nodig in dienst van het evenement op de juiste wijze de boodschap overbrengen, het gaat uiteindelijk niet om de presentator maar om de boodschap. Daarbij word ik geholpen door mijn krachtige en warme stemgeluid.

Uiteraard is de combinatie van presentator/spreekstalmeester goed te combineren met het optreden als veilingmeester. Zo vangt u twee vliegen in een klap.


Geïnteresseerd, bel of mail gerust voor meer informatie.